Trendikkäin hääkimppu juuri nyt

Hääkimpuissa rustiikki tyyli ja vaaleat pastellisävyt ovat tällä hetkellä pinnalla. Nyt käytetään paljon vaaleanvihreää, vaaleanpunaista tai korallinpunaista neilikkaa, hortensiaa, vaalean pastellinsävyisiä ruusuja, astilbea..

Huipputrendikästä on käyttää kaunista harmaaseen vivahtavaa hieman pyöreälehtistä eukalyptusta hääkimpussa. Eukalyptus voi kuulostaa eksoottiselta ja kalliilta mutta tosiasiassa useimmista kukkakaupoista eukalyptuksen oksan saa muutamalla eurolla.

Rustiikkiset kimput saavat mielellään olla runsaita ja näyttää kuin ne olisivat suoraan niityltä poimittu, ja voivat olla vähän epäsymmetrisiä.

Kukkakaupoista kerrotaan, että kimput tehdään nyt pääasiassa omilla varsilla. Useat kukkakaupat eivät enää tee lainkaan hääkimppuja ns. kahvoihin, joissa on sieni. Kahvoihin tehdään lähinnä pisaranmallisia valuvia kimppuja, jotka vaativat kahvan.

Kukkakaupat kertovat kimppujen kestävän hyvin koko hääpäivän omilla varsillaan, koska ne käsitellään etukäteen. Lisäksi monet laittavat hääkimpun veteen saapuessaan hääjuhlaan. Kun kimput ovat nyt omilla varsilla, käytetään kimpuissa paljon erilaisia nauhoja etenkin varsien yläosassa. Varsien ympäri kiedotaan esimerkiksi silkkinauhaa tai pitsinauhaa. Joskus nauhat saavat jäädä pitkiksi koristamaan kimppua. Trendikkäitä kimppuja löytyy boho wedding flowers -nimellä.

Rennon boheemiin tyyliin kuuluu nyt myös kukat hiuksissa, esimerkiksi erilaiset seppeleet ja kukkanauhat.

 

kukat hiuksissa

Jätä kommentti

Kirjoita viesti

Sähköpostiasi ei julkaista


*