Parhaat hääkirpputorit netissä

Etsitkö upeaa käytettyä hääpukua tai huntua kesän häihin? Tai trendikkäitä hääkoristeita? Edulliset häät –sivusto on koonnut alle parhaita paikkoja metsästää upeita käytettyjä hääpukuja, -koristeita ja -tarvikkeita netissä.

Vaikka on ihana kierrellä kaupungilla kirppiksillä metsästäen häätarvikkeita niin netistä löydät nopeammin suuremmat valikoimat. Facebook on takuuvarma apaja häitä suunnittelevalle. Häihin liittyviä ryhmiä on kymmenittäin, myös alueittain. Facebookin suurimmassa ryhmässä Hääkirpputori on yli 12 000 jäsentä ja Hää-kirppiksessäkin yli 9000 jäsentä. Silti pienemmissäkin ryhmässä kauppa käy vilkkaasti. Tälläkin hetkellä ryhmissä myydään kaikkea hääpuvuista tuolihuppuihin ja pöytäkoristeisiin. Alueellisissa ryhmissä on se etu, että voi helpommin käydä sovittamassa vaikkapa hääpukua.

Joillakin hääsivustoilla on omat foorumit, kuten Naimisiin.infon hääkirpputori. Sivuston häätori on jaettu hääpukuihin ,-asusteisiin, -tarvikkeisiin sekä avustajien kuten morsiusneitojen pukuihin. Sitten on uusi Tori.fi:tä muistuttava Häätori, johon voi ilmaiseksi lisätä oman ilmoituksensa käytetystä hääpuvusta, -asusteesta tai -tarvikkeesta sekä selailla muiden ilmoituksia. Tori.fi:stä ja huuto.netistä löytyy mukavasti muun muassa kauniita hääpukuja.

Facebook:

Myydään/ostetaan hääpukuja

Hääkirppis

Hääkirpputori

Hääkirpputori

Hääkirpputori (ilman turhia sääntöjä)

Hääkirppis (ilman turhia sääntöjä)

Hääkirpputori Pirkanmaa

Hääkirpputori Uusimaa

Helsingin hääkirpputori

Pohjois-Suomen hääkirpputori & keskustelu

Joensuun alueen hääryhmä ja hääkirpputori

Hääkirppis Turun seutu

Hääkirppis Päijät-Häme

Kaakkois-Suomen hääkirppis

Morsiusmarkkinat – Hääkirpputori

Kierrätetään Häät!

Hääsivustojen kirpputorit:

Naimisiin.info

Häätori:

Häätori

Tori.fi:

Hääpuvut tori.fi:ssä

Huuto.net:

Hääpuvut huuto.netissä

Jätä kommentti

Kirjoita viesti

Sähköpostiasi ei julkaista


*