Kokemuksia Pakettihäistä

Monet hääparit etsivät edullisia ratkaisuja häihin. Ruoan tulisi olla hyvää mutta ei saisi maksaa liian paljon. Kohtuullisen hintainen juhlatilakin on etsinnässä.

Häiden järjestämiseen menee keskimäärin 250 tuntia. Pakettihäät-palvelu on perustettu hääpareille, jotka eivät itse halua tai ehdi kilpailuttaa suurta määrää palveluntarjoajia häihin mutta haluavat silti laadukkaat häät pienellä rahalla. Pakettihäät on käynyt läpi hääparien budjetteja ja optimoinut kaikki kuluerät mahdollisimman edullisiksi häiksi, joissa ruoan mausta ja kukkien laadusta ei ole tingitty.

Hääparien kokemukset Pakettihäistä ovat olleet lähes poikkeuksetta positiivisia. Kohta sata hääparia on kahden vuoden aikan järjestänyt häät Pakettihäiden kautta ja hyvää palautetta on tullut niin hääruoasta, hääkukista kuin yhteistyökampaajasta ja meikkaajasta sekä muista yhteistyökumppaneista. Esimerkiksi hääkampauksen saa Pakettihäiden kautta 78 eurolla ja lämpimän häämenun itse valitsemansa hääkakun kanssa alk. 18e/hlö. Eräs hiljattain Pakettihäitään viettänyt asiakas kiittää ruoista ja kertoo kukkien olleen juuri halutunlaiset. ”Erittäin hyvät yhteistyökumppanit olette saaneet hankittua.”

Lisää asiakkaiden kokemuksia Pakettihäistä http://pakettihaat.fi/kokemuksia/

pöytä1000px

 

Jätä kommentti

Kirjoita viesti

Sähköpostiasi ei julkaista


*