Häiden kukkakoristeet

Upeimmat ja edullisimmat hääpöydän kukkakoristeet?

Hääpöydän kukkakoristeet ovat tärkeä osa juhlatilan koristelua. Jos sinulla on pieni hääbudjetti saat ehdottomasti näyttävimmät kukkakoristeet pöytiin tilaamalla pyöreitä kimppuja maljakoissa. Niiden hinta liikkuu samoissa hinnoissa kuin heittokimput 20-40e välillä. Kimput nousevat näyttävästi pöydistä ja antavat upean ja ylellisen vaikutelman.

Kukkasieneen tehdyt matalat asetelmat vaativat ollakseen näyttäviä ja nousemaan pöydistä usein enemmän kukkia, mikä nostaa hintaa. Lisäksi sienen sivut vaativat peitoksi enemmän kukkia. Muovilautaselle tehdyt sieniasetelmat voivat olla pyöreitä tai pitkulaisia. Sienen hinta sinänsä ei nostata kovasti asetelman hintaa. Sieniasetelmat voivat olla jopa metrin mittaisia ja hinta liikkuu näissä 80-100 eurossa. Pienemmät sieniasetelmat ovat edullisempia.

Edullisimmin koristelet hääpöydät pienillä pullomallisilla maljakoilla, joihin tulee vain muutama kukka tai pieni kukkakimppu. Tällaisia saa kukkakaupoistakin 2-3 eurolla. Hääpöytä voi olla tyylikäs pullomallisilla maljakoilla, jossa on yksi hääkimpun värinen ruusu.

Jos haluat tee-se-itse juhlat, voi tehdä juhlapöydän kukka-asetelmat itse.

Itse tehty kukka-asetelma juhlatilan koristeena

Kukkakoristeita voi tehdä itse pöytiin. Helpoiten pääset, jos teet pieniä kukkakimpuja maljakoihin pöytiin. Voit ostaa supermarketeista esim. edullisesti leikkokukkia ja saada näyttäviäkin asetelmia niistä. Voit vaihtoehtoisesti tehdä kukka-asetelmia pöytiin ns. kukkasienellä.

Juhlatilan kukka-asetelmat voi tehdä samalla periaatteella pistelemällä erilaisia luonnonkukkia tai ostettuja kostutettuun kukkasieni neliöön, joka on ruukussa tai laakeassa astiassa. Asetelmissa voi käyttää hedelmiä, marjanoksia, monenlaisia kukkia kuten auringonkukkaa, ruiskaunokkia, kehäkukkia, neilikoita yms. pihakukkia. Talvella asetelmissa voi käyttää puolukanvarpuja, kuusen ja männynoksia ja asetelman piristeenä esim. punainen gerbera, tulppaneja jne.

Jätä kommentti

Kirjoita viesti

Sähköpostiasi ei julkaista


*


5 + 5 =